Posted by: tha-vi | December 20, 2008

Funk Master Flex – Akon @ Hot 97

akon
In Iunie 2007 la un show cineva arunca ceva inspre Akon, care numa ce terminase de cantat o piesa. Bodyguarzii il iau din public si il aduc pe scena la cererea lui Akon, care intre timp isi da jos lantul si maieul. Cand copilul ajunge pe scena, il ia pe sus si il arunca inapoi in public… In Decembrie 2008 isi primeste sentinta: 65 de ore de lucru in folosul comunitatii si o amenda de $250.

In interviul luat de Funk Master Flex la Hot97 aflam parerea lui Akon despre incident si sentinta. Cine crede ca are o piesa cu potential de hit afla unde poate sa o trimita. Akon zice ca asculta tot ce primeste, “a good 10 bars” din fiecare piesa. Cica cam atat iti trebuie sa-ti dai seama daca are piesa potential sau nu, si sincer il cred pe cuvant.

Funk Master Flex – Akon @ Hot 97

Akon – Iunie 2007

Advertisements

Responses

  1. pussy ii akon asta. sa dezbracat imediat , toate nefututele au luato razna. ala nici nu a apucat sa puna picioru pe scena si la luat in primire. daca esti gangsta o arzi cum trebe. nu pe NV si dastea. penibil. vezi faza lu marylin manson cand ia dat o sticla de uischi in muie la unu dupa ce a rugat publicu sa nu arunce cu sticle. muist fara coae asta. si kktu ala de copil ii si mai muist. sa taiat tot imediat 😐 penibil. ( nu gasesc exact faza cu sticla cand la chemat pe scena si ia spart muia, dar uite aici http://www.youtube.com/watch?v=CWCJxUB1dGY ) incodata RUSHINICA RUSHINICA RU-SHI-NI-CAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: